Ljus i mörkret

5 timmar solsken i Stockholm denna månad. Tur att det finns pannlampor..

Höst och mörker betyder reflexbana för mig. Då jag inte kan orientera är reflexerna min chans att få springa obanat i skogen. Inga karta eller kompass att fundera över, bara att följa reflexernajarla3

Det är ju supermysigt att springa ensam i skogen med bara lampan men ibland är det kul med sällskap också och då är onsdagkvällarna med Sickla Trail guld värda.

12nov

50 personer med pannlampa, alla ger järnet två varv på en 2km reflexslinga och sen 30 min eftersnack. Allt som krävs för att lysa upp en vanlig vardagskväll! Jättebra träning också,  jag har lyckats förbättra min tid på banan med nästan 2min under hösten.

Det går framåt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *