Tävlingshelg

Säsongen 2015 har startat. Premiärloppen både på nya cykeln och i nya löparskorna är nu gjorda och krafterna räckte till två segrar.

2Foto: Turebergs Friidrottsklubb

Positivt också att kroppen känns väldigt pigg efter helgens bravader. Inga stelheter eller andra känningar. Beror antingen på att jag avslutade veckan med massage hos AccessRehabs nya massör Maria eller det 5-gradiga vattnet som båda tävlingarna bjöd på..

1(klippt)

Lördagen upptogs av tävlingen Ulvjakten. 3h MTB Rogaining i i trakten runt Dalarö tror jag. Har inte helt koll på vart vi cyklade då tävlingen körs parvis och det var min tävlingspartner Daniel som skötte kartan. Jag fokuserade på att ha Daniels bakhjul inom räckhåll.

2aStartklar. Foto: Johan Hamilton

Vi körde på bra från start och klockan gick väldigt snabbt. Det faktum att Daniel är otrolig tidsoptimist gör att det alltid är nervöst köra denna typen av tävlingar med honom. Blev lite fundersam när han föreslog att vi skulle simma till sista kontrollen också. Men allt gick bra och vi kom in med nästan 10 minuters marginal.

DoKBlöta men rätt pigga i mål efter en uppfriskande simtur. Foto: Johan Hamilton

I söndags var det löpartävlingen Vildsvinet i Sollentuna. Kändes lite segt i benen just när starten gick och 300 personer tokrusar men efter bara några hundra meter kom vi fram till en slalombacke och då folk plötsligt började gå så kunde jag springa mig fram i fältet.

DSC00185Foto: Turebergs FK

Fick med mig en hel klase grabbar som jag sprang tillsammans med nästan hela loppet

2015-04-26 13.21.06-2Foto: Turebergs FK

I alla fall tills det var ett par kilometer kvar och de flesta grabbarna tackade för draghjälpen och spurtade ifrån mig. Men jag lyckades vinna damklassen med ett par minuter.

Kristin-Larsson-530x353Foto: Bengt Jönsson

Bra helg och ovärderligt att ha mormor och morfar med som barnvakter under tävlingarna

P1150755a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *