Inte som planerat..

Snart dags för ett av årets stora solorace i multisport, Åre Extreme Challenge. Jag är glad att jag är på plats och kommer stå på startlinjen imorgon.

fot

För en månad sedan, efter Utö Swimrun, kände jag en stark smärta i ena foten efter loppet. Smärtan kom direkt efter målgång när benen tinat upp i duschen. Det blev besök hos duktiga Martin på AccessRehab som konstaterade att det inte var en värre skada men ändå en senskida som var ordentligt irriterad och behövde få vila från löpning i tre veckor. Behandlingen med nålar har hjälpt till att påskynda rehabiliteringen.

Så under hela juni blev det alltså inte någon multisport eller löpartävling men däremot några riktigt bra paddelrace som jag är väldigt nöjd med.

IMG_3521

Dagen innan midsommar tog jag mina första löpsteg igen. Som alltid efter ett uppehåll i löpning kände jag mig som en flodhäst, men ingen känning från foten. Nu har jag hunnit med ytterligare två löppass och känner mig trygg med att ta mig över skutan på lördag.

Har laddat upp senaste dagarna med lite stol och vackra vyer i Storulvån och Norge.

FullSizeRender (3)

Oavsett hur den fysiska uppladdningen gått så är jag iallafall laddad för att göra det bästa jag kan imorgon. Det kommer bli spännande då det är första året alla svenska tjejer är på plats och förmodligen blir det stenhårt i damklassen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *